Tripsus

New day, new limited edition!

can mtn 15.01.2013

Da, aţi ghicit! E vorba, din nou, de nişte produse ediţie limitată. Am început săptămâna cu produsele celor de la MolotowTM şi o continuăm cu produsele celor de la Montana Colors, cu menţiunea că de data asta e vorba despre pasionaţii de graffiti, fie ei fumători sau nu.

MTN Colors a pregătit cinci can-uri în ediţie limitată. În total sunt doar 500 de bucăţi disponibile, aşa că nu e timp de pierdut. Despre can-uri, acestea sunt ambalate în cuti de lemn cu semnătura artistului pe ele. Că tot am ajuns la artist şi nume, ei bine, can-urile poartă numele unor artişti de renume din lumea graffiti-ului. E vorba despre Belin, How & Nosm, Mistry, Kofie şi Roid MSK.

Despre artişti, aceştia vin din toate colţurile lumii. Pe scurt, Belin s-a remarcat prin graffiti şi artă contemporană. A avut colaborări cu cei de la Carhart, dar şi cu cei de la Levi’s sau L.A. Ink. How & Nosm (Raoul şi Davide după numele lor adevărate) sunt doi fraţi gemeni, a căror lucrări de graffiti se remarcă prin dimensiune, detalii şi predominanţa albului, negrului şi a roşului. Cu toată că vine din ţara în care s-a născut Ironlak, Mistery are colaborări cu cei de la MTN Colors. Kofie a început să fie activ printre grafferi încă din 1993, iar în prezent este un colaborator al mişcării „Graffuturism”. Despre Roid MSK, pe lângă faptul că şi-a câştigat o reputaţie la nivel internaţional, este şi omul care luptă, în continuare, să influenţeze percepţia oamenilor despre graffiti.

Can-uri ediţie limitată, artişti de renume şi graffiti. Combinaţia perfectă pentru o altă zi a săptămânii!

Advertisements
This entry was published on January 15, 2013 at 11:51 am and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: